Tarih: 05.01.2024
BELEDİYE MECLİSİ 4 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANDI

Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere 4 Ocak 2024 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda Meclis Başkan Vekili Turgay Kaya yönetiminde bir araya geldi.

 

Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısında Bir Önceki 07.12.2023 Tarihli Aralık Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunmasının ardından sırasıyla Denetim Komisyonu Seçimi (Gizli Oylama) yapıldı. Yapılan gizli oylamada Şule Serap Vural, Turgay Kaya, Yeter Yiğit, Abubekir Koçyiğit ve Turgut Bedir Denetim Komisyonu Üyesi oldular.

 

 İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, Sözleşmeli Personele Ödenecek Ücretlerin Belirlenmesi, Zabıta ve İtfaiye Personeli Maktu Mesai Ücretlerinin Belirlenmesi ve Müdür Kadrolarına Atamaları Yapılan Personelleri Meclisin Bilgisine Sunulması gerçekleştirildi. 

Ahi Evran-ı Veli Müzesi Tahsisinin Görüşülmesi, Kırşehir İli Arı Yetiştiriciliği Birliğinin Talebine İstinaden Belediyemiz Arasında “Kırşehir de Arıcılık Güçleniyor Projesi” Kapsamında Protokol Yapılması İçin Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na Yetki Verilmesinin Görüşülmesi, Barış İçin Belediye Başkanları (Mayors For Peace) Platformuna Üyelik Hususunun Görüşülmesi ve Gelir Tarife Cetveline Eklenecek Hususların Görüşülmesi ile toplantı sona erdi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA