Tarih: 06.07.2022
BELEDİYE MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANIYOR

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 7 Temmuz 2022 Perşembe günü yapılacak

Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere 7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Salonunda toplanacak.

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısında Bir Önceki Haziran Ayı Olağan Meclis Kararlarının okunmasının ardından Ulaşım ve Trafik Komisyonu Üye Seçimini takiben İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi ve Kent Park’ın İsminin Şehit Yılmaz Tuncer Parkı Olarak Değiştirilmesi Talebinin Görüşülmesi gerçekleştirilecek.

Toplantıda ayrıca “Bahçelievler Nene Hatun Konağı Yaşlı Hizmet Merkezi” Biriminin Kurulması, Kırşehir Belediye Çocuk Meclisinin Kurulmasının Görüşülmesi, Çocuk Meclisi Yönetmeliğinin Görüşülmesi, Ulaşım ve Trafik Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, Toklumen Köyü Kilitli Parke Talebinin Görüşülmesi ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Teşkilat Yapısı ile Çalışma Esaslarına Dair Yönergede Değişiklik Yapılmasının Görüşülmesi gerçekleştirilecek.