Tarih: 03.07.2024
BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISI 4 TEMMUZ 2024 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK

Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere 4 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapacak.

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısında sırasıyla Bir Önceki 06.06.2024 Tarihli Haziran Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması, İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, Belediye Başkan Yardımcılığı Kadrolarına Atanan Personellerin Meclisin Bilgisine Sunulması, Şehir İçi Toplu Taşıma Araçlarında Alınacak Ücretlerin Plan Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesi ve Gölhisar Kültür Evinin, Gölhisar Mahalle Muhtarlığına Ücretsiz Beş Yıllığına Tahsis Edilmesinin Görüşülmesi gerçekleştirilecek.