Tarih: 07.10.2022
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
EKİM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 6 EKİM 2022 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILDI

Belediye Meclisince gündemdeki konuları görüşmek üzere 6 Ekim 2022 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

Belediye Başkan Vekilimiz Osman Uçar yönetiminde gerçekleştirilen Toplantı gündeminde; Bir Önceki Eylül Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması, İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, Belediyenin Hissesi Bulunan Kayabaşı Mahallesi 1930 Ada 5 Parselde Yer Alan Taşınmazın Satışına katılmak Üzere Av. Cenk ERBEK' e Yetki Verilmesinin Görüşülmesini takiben Ahi Stadyumu ve Tesislerinin Tahsisi İçin Protokol Yapmak Üzere Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na yetki verilmesi, Belediye Başkanlığımızın %99,99 Hissesi Bulunan Kırşehir Gıda Tem. Sos. Tes. Hiz. Elek. ve Mob. Ltd.Şti. Firmasına Ait Sermaye Artırımının Görüşülmesi, EMİTT Uluslararası Turizm Fuarına Katılımın Sağlanması Maksadıyla Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na Yetki Verilmesinin Görüşülmesi gerçekleştirildi.