Tarih: 04.08.2023
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3 Ağustos 2023 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat merkezi Toplantı Salonunda yapıldı

3 Ağustos 2023 Perşembe Saat 14.00’da Meclis Başkan Vekili Turgay Kaya yönetiminde başlayan Meclis Toplantısında; İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi ve Ek Bütçenin Görüşülmek Üzere Plan Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesi görüşüldü.

Gelir Tarife Cetvelindeki Değişikliklerin Görüşülmek Üzere Plan Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesinin görüşülmesini takiben de Ahi Stadyumu ve Tesislerinin Tahsisi İçin Protokol Yapmak Üzere Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na yetki verilmesi görüşüldü.

Ağustos Ayı Belediye Meclisi Toplantısı Müzik Toplulukları Ücretinin Görüşülmesi ile sona erdi.