BELEDİYE SPOR JUDO TAKIMI TÜRKİYE YILDIZLAR JUDO FİNALİNE KATILMAYA HAK KAZANDI
27.02.2020

Kırşehir Belediye spor Judo takımı Kayseri’de yapılan yıldızlar Türkiye şampiyonasında bir altın, iki bronz madalya aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı  Osman Uçar yaptığı açıklama da,  Kırşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Derneği Judo Takımı 22-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Kayseri ilinde yapılan yıldızlar Türkiye yarı finalinde 36 kg’da Elif Dursun 1.inci, 60 kg’da Feyza Erdem 3.üncü, 63 kg’da Mustafa Dalgalı 3.üncü olmuşlardır. Dereceye giren sporcularımız 8-9 Mart 2020 tarihleri arası Sinop’ta yapılacak olan Türkiye yıldızlar judo finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. Sporcularımızı tebrik ediyor başarıların devamını diliyorum.  Bundan sonrada amatör branşlarda sporcularımıza belediye olarak desteğimiz devam edecektir.