Tarih: 30.10.2021
Cacabey Meydanı Grup Mary Jane konseriyle doldu taştı!

Kırşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümü dolayısıyla coşku dolu bir konser konserler düzenledi

 

29 Ekim 2021 Cuma günü saat 20:00’da “Cumhuriyet Hepimizin, Konser Hepimizin” sloganıyla ücretsiz düzenlenen konserde Grup Mary Jane sahne aldı. Kırşehir Belediyesi Öğretmenleri Müzik Grubunun performansından sonra sahne alan Grup Mary Jane birbirinden güzel şarkıları seslendirirken, Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ve milletvekilimiz Metin İlhan tarafından günün anısına Neşet Ertaş plaketi verildi.

Kırşehirli hemşehrilerimize Cumhuriyet Konserleri’ne katıldıkları için teşekkür eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Gençlerimiz konserlere çok rağbet gösteriyor. Her zaman olduğu gibi Cumhuriyet Bayramı’nda Kırşehir Belediyesi bando takımımız il içinde Cumhuriyet Marşlarımız eşliğinde bayrak dağıtımı gerçekleştirdi.

Konser programı kapsamında Mary Jane, 29 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Cacabey Meydanı’nda sevenleriyle buluştu ve muhteşem bir konser verdi.

Program kapsamında yine Kırşehir Belediyesi tarafından 2. Uluslararası Judo Turnuvası gerçekleştirildi. 29-30-31 Ekim 2021tarihlerimde gerçekleştirileCumhuriyet Kupası Judo Turnuvası Kındam Spor Salonu’nda 1000 yerli ve yabancı sporcunun katılımıyla 10:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimize gönül vermiş tüm hemşehrilerimiCumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldukları için kutluyor ve daha nice bayramlara diyorum.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA