Tarih: 18.01.2023
ENGELSİZ YAŞAM REHABİLİTASYON VE GÜNDÜZ BAKIM MERKEZİ’NDE KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’nde hizmet alan 29 özel öğrencimize  karne töreni düzenlenerek Başarı Belgeleri verildi.

 

Hayata Engel Yok Hizmet Aracı ve Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi ile hemşehrilerimize hizmet sunan Kırşehir Belediyesi, 13 Ocak 2023 Cuma günü Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezinde bir karne töreni gerçekleştirdi.


Belediye Başkan Yardımcımız Nuri Araz, Kırşehir Halk Eğitim Müdürü Ahmet Yegin’in de bulunduğu törende yaptığı konuşmada “Kırşehir’deki özel kardeşlerimiz için açılışını yaptığımız Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’nde 13 Ocak 2023 Cuma günü itibarı ile iki haftalık tatile girecek olan 29 özel öğrencimize Başarı Belgesi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki haftalık ara tatilin ardından resim, beden eğitimi, müzik, psikolojik danışmanlık vb. hizmet ve eğitimlerimiz kaldığı yerden devam edecek.” dedi.


İki haftalık tatile giren Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezinde yapılan törenle ilgili yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ise şunları ifade etti:


 “Söz verdiğimiz projelerimizde biri olan Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’ndeki çalışmalarımızı tamamlayarak hemşehrilerimize hizmet vermenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.


  Merkezimizde, Kırşehir’de bulunan özel kardeşlerimizin birlikte zaman geçireceği, beden eğitimi, el işi kursu, resim, ahşap boyama, müzik, bilgisayar kursu, danışmanlık vb. alanlarında hizmet alabilecekleri projemizle çok önemli ve örnek bir ihtiyacı karşılıyoruz.


 Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’nde, engel(siz) vatandaşlarımız hizmetlerimizden faydalanabilmek için yapılan açılışla birlikte hizmet ve eğitim almaya başladılar. Kırşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz projeleri hemşehrilerimizden aldığımız destekle bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz ve buna benzer çalışmalarımız farklı alanlarda devam edecek.

Bu kapsamda 13 Ocak 2023 Cuma günü itibarı ile Başarı Belgelerini alarak yarıyıl tatiline giren tüm öğrenci ve velilerimize iyi bir tatil geçirmelerini diliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA