Tarih: 10.08.2023
GURBETÇİ ŞENLİĞİMİZİN İKİNCİ GÜNÜ DE DOLU DOLU GEÇTİ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Gurbetçi Şenliği’ne katılan tüm sanatçılara ve hemşehrilerimize teşekkür etti.

2. Geleneksel Gurbetçi Şenliği’nin ikinci gününde Abdallar Müzik Topluluğu, Kırşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Mert Göçer ve Grubu ile Emre Altaş Konserinde Cacabey Meydanı yine tarihi bir gün yaşadı.

8-9-10 Ağustos 2023 tarihlerinde Cacabey Meydanı’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen 2. Geleneksel Gurbetçi Şenliği’ne gurbetçi hemşehrilerimizden yoğun ilgi

Kırşehir Belediyesi tarafından, gurbetçi hemşehrilerimizin izin-tatil dönemleri de göz önüne alınarak hazırlanan Gurbetçi Şenliği 8-9-10 Ağustos 2023 tarihlerinde Cacabey Meydanı’nda yoğun ilgi gördü. Kırşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen programlar saat 19:30’da başladı.

Kırşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Cacabey Meydanı’nda 1 ve 2 Ağustos tarihlerinde ücretsiz olarak organize edilen Gurbetçi Şenliği’nin bu yılki 2.’sinde yine ücretsiz konserler verilerek vatandaşların yoğun katılımı sağlandı.

8 Ağustos 2023 Salı günü başlayan 2. Geleneksel Gurbetçi Şenliği’nde Abdallar Müzik Topluluğu, Davul Zurna Gösterisi, Sedat Ekici Konseri, Ali Yıldız ve Ekibi ve Abdallar Müzik Topluluğu sahne aldı.

Gurbetçi Şenliği’nin ikinci günü ise, 9 Ağustos 2023 Çarşamba günü; sırasıyla Abdallar Müzik Topluluğu, Davul Zurna Gösterisi, Kırşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Mert Göçer ve Grubu ile Abdallar Müzik Topluluğu’nun gösteri ve konserlerine yoğun ilgi olduğu gözlendi.

2. GELENEKSEL GURBETÇİ ŞENLİĞİ PROGRAMI:

8 Ağustos 2023

19.30: Abdallar Müzik Topluluğu, Davul Zurna Gösterisi