Tarih: 28.06.2022
KALE ETEĞİ VE ESKİ BUĞDAY PAZARI, YOL VE KALDIRIMLARIYLA YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR!

KIRŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

 

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: KIRŞEHİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ ÇAĞDAŞ VE MODERN BİR KIRŞEHİR’DE YAŞAMAYI HAK EDİYOR!

 

 

Kale eteği ile eski Buğday Pazarı civarındaki yol ve kaldırım yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, bölge esnafıyla da görüş alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Kırşehir halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyerek “Kırşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz ve tüm yollarımızı yenileyeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

​    Ekiplerimiz şehrimizin muhtelif yerlerinde alt-yapı ve üst-yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi 14 mahallemizde hizmet bekleyen noktalarımızın fizibilite çalışmalarının ardından çalışmaları da başlatıyor ve halkımızın rahat hareket edebilmesi için çalışıyoruz. Kırşehirli hemşehrilerimizin daha çağdaş ve daha modern bir kent hayatına kavuşması için bundan sonra da hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

Asfalt serim çalışmalarının daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılabilmesi için hazırlık çalışmalarının da aynı titizlikle yapıldığını belirtmek isterim.

 Çağdaş şehirlerin olmazsa olmazlarından olan kaliteli ve güvenli yolların halkın ulaşımı ve araçlarını kullanması açısından çok önemli olduğunu düşünüyor ve bu anlayışla, halkımızdan aldığımız destekle de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kırşehir ve Kırşehir halkı her şeyin en iyisine layıktır ve biz de bu konuda üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz. Çünkü Kırşehirli hemşehrilerimiz çağdaş ve modern bir Kırşehir’de yaşamayı hak ediyor.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA