Tarih: 30.08.2021
KİCK BOKS TURNUVASI YAPILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kırşehir Belediyesi'nin organize ettiği Kick Boks turnuvası yapıldı

 

27 Ağustos 2021 Cuma günü Askerlik Şubesi önünden başlayıp cacabey Meydanı'nda sona eren yürüyüşe Milletvekilimiz Dr. Metin İlhan'la birlikte katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Turnuva açılış konuşmasında şunları ifade etti:

"Belediyemizin organize ettiği, 27-28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde Kırşehir Âşıkpaşa Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan 30 Ağustos Kırşehir Kick Boks Zafer Kupası Turnuvasına katılan tüm katılımcı sporcularımızı sevgiyle selamlıyorum.

Hepinizin bildiği gibi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde 26 Ağustos 1922'de başlayan Büyük Taarruz'un, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da eşsiz bir zaferle taçlandırılmasının yıldönümünün gururunu yaşıyoruz.

30 Ağustos'u yalnız 'askeri bir zafer' olarak tanımlamak mümkün değildir. 30 Ağustos aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlik yıllarından itibaren kurduğu 'milletin egemenliği' düşü için atılmış en önemli adımlardan biridir. 

Zafer Bayramı kutlamaları kapsamda biz de Kırşehir Belediyesi olarak bir dizi program düzenledik. 30 Ağustos Kırşehir Kick Boks Zafer Kupası da bu programlardan birini oluşturuyor.

Sözlerime Ulu Önderimiz Atatürk’ün Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlâk da bu işe yardım eder. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zekâ kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben Sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlâklısını severim.”cümlesiyle son verirken 27-28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde Kırşehir Âşıkpaşa Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan 30 Ağustos Kırşehir Kick Boks Zafer Kupası Turnuvasına katılan tüm katılımcı sporcularımıza başarılar diliyorum."


Cumartesi günü ise Kırşehir Belediyesi Kick Boks Kulübü sporcusu ve Dünya Şampiyonlar Turnuvasında şampiyon olan Sefa Köksal ile Ankara Hedef Spor Kulübü Sporcusu ve Avrupa Şampiyonu Mustafa Türk, AşıkpaşaKapalı spor salonunda gösteri maçı yaptı.

Turnuvaların açılış maçlarına Milletvekilimiz Dr. Metin İlhan ev Belediye Başkan Yardımcımız Osman Uçar da katıldı. 

Gösteri maçı sonrası Dünya Şampiyonlar Turnuvasında şampiyon olan Sefa Köksal ile Ankara Hedef Spor Kulübü Sporcusu ve Avrupa Şampiyonu Mustafa Türk'e katılım ödülü verildi.

Kırşehir'de düzenlenen İller Arası 30 Ağustos Zafer Kupası karşılaşmalarına 17 ilden, 23 kulüp ve 385 sporcu katıldı. Karşılaşmalarda dereceye giren isimler aşağıdaki şekilde oldu:

 

Point fighting Branşında

 

1. Akdoğan Spor Kulübü ( Ankara )

2. Polis Gücü ( Kırıkkale )

3.Ankara Büyük Şehir Belediye Spor Kulübü ( Ankara)

 

Kick Light Branşında 

 

1. Hedef spor kulübü ( Ankara )

2. Ankara Büyük Şehir Belediye Spor kulübü ( Ankara )

3. Gölbaşı Belediye Spor Kulübü (Ankara )

 

Light Contact Branşında 

 

1. Gölbaşı Belediye Spor Kulübü (Ankara)

2. Mertsan  Spor Kulübü (Ankara)

3. (Hedef Spor Kulübü (Ankara )

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA