Tarih: 10.05.2024
KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELİR ŞEFLİĞİ VEZNELERİ ÖĞLE ARALARI DA AÇIK

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ 1. TAKSİT ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS 2024 CUMA.

Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği, öğle arası dahil mesai saatleri içerisinde hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca ödemeler www.kirsehir.bel.tr adresindeki "Online İşlemler" bölümünden de yapılabiliyor.

Emlak Vergisi’nin 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona erecek olması nedeniyle Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği Vezneleri öğle araları da açık olacak.

Bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak tahsil edilen Emlak Vergisinin 1. taksit ödemesi 31 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

Ödemenin son günü 31 Mayıs 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar devem edecek olan ödemeler için Belediyemiz vezneleri öğle araları da açık olacak ve vatandaşlar veznelerde ödemelerini yapabilecekler.

Vatandaşlarımız ayrıca, Kırşehir  Belediyesi internet sitesinden (https://www.kirsehir.bel.tr/) girilmesi sureti ile site ana sayfasındaki Online İşlemler bölümünden, alınacak bir şifreden sonra belediyeye olan emlak vergisi ve diğer borçların tamamını ödeyebilecekler.