Tarih: 20.01.2023
KIRŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ’NDE DENEME SINAVLARI YAPILIYOR

BEGEM’de, Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize her hafta Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz.

Hatırlanacağı üzere, 2022-YKS sonuçlarına göre üniversitelere yerleşen öğrenciler arasında Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) kursiyerleri ilimizin başarı grafiğini yükselterek katkı sunmuşlardı.

Belediye Gençlik Merkezi’nde (BEGEM) Kütüphanemiz, Kişisel Gelişim Kurlarımız ve Spor Salonumuz ile öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Kütüphanemize 17 bin kişi kayıtlı olup günlük ortalama 50-60 kişi faydalanıyor. Halk Eğitim işbirliğiyle BEGEM bünyesinde açılmış olan Destekleme ve Yetiştirme Kursumuza kayıt yaptıran 175 öğrencimize ise her hafta Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz.