Tarih: 28.05.2024
KIRŞEHİR BELEDİYESİ KENT PARK AİLE YAŞAM MERKEZİ SERGİSİ AÇILDI

Belediye Başkan Vekilimiz Betül Yılmaz, Belediye Başkan yardımcılarımızla birlikte Kent Park Aile Yaşam Merkezi’ndeki kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan Sergi açılışına katıldı.

 

28 Mayıs 2024 Salı günü Kent Park Aile Yaşam Merkezi’ndeki kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan Sergi açılışına katılan Belediye Başkan Vekilimiz Betül Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

 

“Kent Park Aile Yaşam Merkezi Kursiyerlerimizin hazırlamış oldukları el emeği, göz nuru ürünlerin yer aldığı sergi açılışına hepiniz hoşgeldiniz.

 

Hepinizin bildiği üzere, Kırşehir Belediyesi olarak açtığımız kurslarımızın önceki dönemlerde de Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi gördüğüne şahit olduk. Kurslarımızla Kırşehir’de sosyal hayata zenginlik katarak farklılık da yaratıyoruz. Kırşehir’in çağdaş bir şehir olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz “Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biri de kuşkusuz bu ve buna benzer kurs merkezlerimizdir.

 

Kırşehir Belediyesi Kent Park Aile Yaşam Merkezi 2023-2024 Yılı Güz Dönemi ve Kış Dönemi Olarak, toplam 30 Branşta 2792 Kişiye ev sahipliği yaparak bu sezonu tamamladı.

 

Sergimizde; kurslarımıza katılan kursiyerlerimizin yaptığı, toplam el emeği ürün sayısı 3078 olup, ürünlerimizin 1058'i sergilenmektedir.

 

Aile Yaşam Merkezi olarak 1234 bebeğimize yeni doğan bebek çantası; 342 asker adayımıza ise asker çantası verildi.

 

515 vatandaşımıza da diyetisyen hizmeti verdik.

 

Kırşehir Kent Park Aile Yaşam Merkezi, Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi ve Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde Yaz Dönemi 7-14 yaş arası çocuklarımız için kurs kayıtlarımızın da 3 Haziran’da başlayacağını hatırlatarak, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Açılış öncesi gerçekleştirilen çekilişle, Eylül Kayıklı, Mustafa Erdal ve Mehmet Özay’a çeyiz sandığı hediye edildi.

 

Sergi Çarşamba ve Perşembe günleri de ziyaret edilebilecek.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA