Tarih: 15.11.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ASKERE GİDECEK OLAN MEHMETÇİKLERİMİZE ASKER ÇANTASI

Kırşehir Belediyesi, “Güle Güle Git Askerim, Çantan Bizden” sloganıyla askere gidecek olan Mehmetçiklerimize Asker Çantası vermeye devam ediyor
      Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından askere gideceklerin askerlik yerlerinin belli olmasını takiben, Kırşehir Belediyesi de Vatani görevlerini yapacak olan Mehmetçiklerimize Asker Çantası hazırlıyor.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Bilindiği üzere hepimiz için Asker uğurlama en güzel ve en anlamlı olaylardan biridir. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak Askere giden Mehmetçiklerimiz için Asker çantası hazırladık.
         Bu vesileyle tüm Mehmetçiklerimize vatani görevlerinde başarı ve hayırlı tezkereler diliyorum.” dedi.
       Vatani görevlerini yapacak olan Mehmetçiklerimizin Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’ne müracaat etmeleriyle birlikte kendilerine verilen Asker Çantası içerisinde ayakkabı süngeri, ayakkabı boyası, çorap, tıraş köpüğü, tırnak makası, çamaşır filesi, dolap kilidi, 10’lu çatal iğne, diş fırçası, diş macunu, iğne iplik seti ve cüzdan bulunuyor.