Tarih: 28.10.2024
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYETİMİZİN 101. YILI ETKİNLİKLERİ

Kırşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin 101’inci yılı nedeniyle 29 Ekim 2023 Salı günü bir dizi etkinliği de hayata geçirecek

 

Cumhuriyetimizin 101. Yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanan Kırşehir’de, Kırşehir Belediyesi de bir dizi programı hayata geçiriyor.

 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim 2024 Salı günü saat 12:00’da Bağbaşı Mahallesi Kız Meslek Lisesi yanındaki alana Fidan Dikme etkinliği yapılacak.

 

18.00’da Cacabey Meydanı’nda başlayacak olan “Cumhuriyet Hepimizin, Hepimizin” sloganıyla ücretsiz Konser düzenlenecek. Saat 18.00’da sahne alacak olan Cemre Özdal’ın ardından saat 19.30’da Grup Yaşlı Amca konseri ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanacak.

 

Cumhuriyeti ve Cumhuriyet değerlerini anlamanın ve yaşatmanın önemine değinen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyetimizin 101. Yılını tüm Kırşehirli hemşehrilerimizle birlikte kutlamaya hazırlanıyoruz. Hemşehrilerimizin balkonlarını, pencerelerini, evlerinin bir köşesini kırmızı-beyaz bayrak ve Ulu Önderimizin Portreleriyle süslediklerini görmek de bizleri ayrıca mutlu ediyor.

 

Tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi 29 Ekim 2024 Salı günü gerçekleştirecek olduğumuz programlara katılarak Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız şimdiden hepimize kutlu olsun!” dedi.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 18.30’da Valilik önünden Cacabey Meydanı’na Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA