Tarih: 23.11.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE EKİN TİYATROSUNU HEMŞEHRİLERİMİZLE BULUŞTURUYOR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kırşehir Belediyesi olarak, Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen Memleketin Kısmeti adlı oyunu tiyatro severlerle buluşturduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Gelecek aydınlık günlerimizi inşa edecek çocuklarımızı emanet ettiğimiz, her koşulda görevlerini yerine getirmek üzere yılmadan çaba sarf eden öğretmenlerimiz, ülkemizin sosyal, kültürel, bilimsel ve ekonomik alanlarda gelişiminin mimarlarıdır.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizle bu anlamlı günde, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 20.00’da Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan Memleketin Kısmeti adlı oyunda bir arada olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin; atanamayan öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor; Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”