Tarih: 11.06.2024
KIRŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARINDAN ÇOCUK OYUNU

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 14 Haziran 2024 Cuma günü saat 20:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde “Kırmızı Başlıklı Kız” adlı çocuk oyununu sahneleyecek.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi olarak tiyatronun insana dokunan ve insanı değiştiren yönüne inanıyoruz. Sanatla uğraşan bireyler birey olma ve topluma ulaşma noktasında büyük avantaj elde ederler.

 

Sanatla uğraşan bireyler hem kendilerini hem de yaşadıkları şehirde, ülkede ve dünyada olan bitenleri daha iyi tahlil ederek olumsuzlukları görür ve topluma ayna tutarlar.

 

Biz, göreve geldiğimizden beri şehrimizin kültürel sanatsal anlamda da gelişmesi için bir dizi faaliyeti hayata geçirdik. Kültür sanat çalışmaları, Şiir Atölyesi, Müzik Korosu ve buna benzer birçok alanda kurs ve çalışmalarımızla Kırşehir’in Anadolu’da örnek bir şehir olması için tüm ekibimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz.

 

Bu kapsamda, 14 Haziran Cuma günü yaz tatiline girecek olan öğrencilerimiz için Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından “Kırmızı Başlıklı Kız” adlı çocuk oyunu sahnelenecek.

 

Ücretsiz Çocuk Oyunlarına tüm minik tiyatro severleri bekliyoruz.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA