Tarih: 01.02.2024
KIRŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARINDAN MÜZİKLİ ÇOCUK OYUNU

KIRŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI ÇOCUKLARA TİYATROYU SEVDİRİYOR

 

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 3 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 14:00’da Pinokyo adlı müzikli çocuk oyunu ile; 4 Şubat 2024 Pazar günü saat 14.00’da ise Külkedisi adlı Çocuk Oyunu ile minik tiyatro severlerin karşısında olacak.


Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi olarak tiyatronun insana dokuna ve insanı değiştiren yönüne inanıyoruz. Sanatla uğraşan bireyler birey olma ve topluma ulaşma noktasında büyük avantaj elde ederler.


Sanatla uğraşan bireyler hem kendilerini hem de yaşadıkları şehirde, ülkede ve dünyada olan bitenleri daha iyi tahlil ederek olumsuzlukları görür ve topluma ayna tutarlar.


Biz, göreve geldiğimizden beri şehrimizin kültürel sanatsal anlamda da gelişmesi için bir dizi faaliyetti hayata geçirdik. Kültür sanat çalışmaları, Şiir Atölyesi, Müzik Korosu ve buna benze birçok alanda kurs ve çalışmalarımızla Kırşehir’in Anadolu’da örnek bir şehir olması için tüm ekibimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz.


Bu kapsamda Cumartesi ve Pazar günü Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın hazırladığı ücretsiz Çocuk Oyunlarına tüm minik tiyatro severleri bekliyoruz.” dedi.

 

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA