Tarih: 09.08.2021
KIRŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YETİŞTİRME VE DESTEKLEME KURSLARI BAŞLADI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU GENÇLERİ ÜCRETSİZ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINA KATILMAYA DAVET ETTİ

Kırşehir Belediyesi Ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme kursları için kayıtlar başladı.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa olanaklar ölçüsünde programlar hazırladıklarını dile getirerek, eğitimde marka kent olan Kırşehir’in özellikle sınavlardaki başarısını da göz önüne alarak gençlerle ilgili ücretsiz yetiştirme kursu açtıklarını ifade etti.

Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

            “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde sınavlara hazırlanmaları için hem okul hem aile hem de Belediye olarak hepimize görevler büyük düşüyor. Özellikle pandemi sürecinde son bir buçuk yıldır yaşanan eğitimdeki aksaklıklar ne yazık ki başta öğrenci kardeşlerimiz olmak üzere hepimizi fazlasıyla etkilemiş durumda. Dileğimiz bu Eylül ayında okullarımızın sorunsuz bir şekilde açılması ve 2021-2022 eğitim öğretim yılının kapanmaya gidilmeden tamamlanmasıdır.

            Kırşehir Belediyesi olarak Belediye Gençlik Merkezi (BEGEM) bünyesinde Ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursları düzenliyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) merkezli üniversiteye hazırlık mezun grupları için kaynak desteği, haftalık deneme, eğitim koçluğu ve psikolojik danışmanlık hizmeti vererek gençlerimizin yanında olacağız.

            Gençlerimizin 9-22 Ağustos arasında kayıtlarını yaptırabileceklerini buradan bir kez daha duyurarak; her şey gençlerimiz için diyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA