Tarih: 18.11.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: KILIÇÖZÜ SANAYİ SİTESİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BİTTİ; ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

 

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: ŞEHİT SAİT ÜLKER VE SÜLEYMAN TÜRKMANİ CADDELERİNDE DE (CACABEY VE 30 AĞUSTOS OKULLARI ARASI) ASBESTLİ BORULARI DEĞİŞTİRDİK VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, KılıçözüSanayi Sitesi Esnafımızla sürekli buluşuyor ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili ortak akıl yürütüyor.  

Başkanımız Ekicioğlu, Kılıçözü Sanayi Sitesinde başlayan üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek sanayi Sitesi Esnafımızla da görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyor.  

Sanayi Esnafımızın görüş ve önerileri bizler için önemli” diyen Başkanımız Ekicioğlu, Esnafın ve hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade etti. 

Başkanımız Ekicioğlu, üstyapı çalışmaları hızla devam eden Kılıçözü Sanayi Sitesi’ndeki incelemelerinin ardındanŞehit Sait Ülker ve Süleyman Türkmani Caddelerinde asbestli boruların değiştirilmesinin takiben başlayan üst yapı çalışmalarını da inceleyerek hemiehrilerimizle görüş alış verişinde bulundu. 

Şehit Sait Ülker ve Süleyman Türkmani Caddelerindeki asbestli boruların değiştirilmesinin ardından üstyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkanımız Ekicioğlu; “Çok kısa bir sürede asfaltımızı da atacağız. Halkımıza hizmet bizim önceliğimizdir. Kırşehirli hemşehrilerimizin her şeyin en iyisini layıktır. dedi.  

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA