Tarih: 23.08.2024
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI ARA VERMEDEN SÜRDÜRÜYOR

Başkanımız Ekicioğlu: Şehrimizin daha modern bir ulaşım ağına kavuşması için yol ve kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Ahi Evran Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı’ndaki Kaldırım ve Sert Zemin çalışmasının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek; “Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce koordineli bir şekilde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz.

Göreve geldiğimizde halkımıza verdiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizde, mahalle halkımızdan da aldığımız destekle ve ortak akılla yürüttüğümüz çalışmaları birer birer tamamlıyor ve hizmete sunuyoruz.

Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz de tüm Kırşehir Belediyesi ekibi olarak hem sahada hem de ilimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya devam ediyoruz. Amacımız tüm Kırşehir halkının bu şehirde rahat bir şekilde yaşamasını sağlamaktır.

Şehrimize kent kimliği kazandıracak olan muhtelif yerlerdeki çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz.

Modern şehir, modern yollara ve ulaşım ağına sahip olan şehirdir aynı zamanda.” dedi.