Kırşehir’de Kültür ve Sanat Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor
24.02.2020

Kırşehir  Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "2020 Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında Kırşehirliler Şubat ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşuyor.

Kırşehirlileri, her hafta birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Kırşehir Belediyesi, Şubat Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında birbirinden önemli konferans, söyleşi, konser ve programları gerçekleştiriyor.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Başta tiyatro festivalleri, gençlik ve çocuk şenlikleri olmak üzere vatandaşlarımızı birçok kültürel ve sanatsal aktivite ile buluşturan Belediyemiz vatandaşlarımıza bir birinden önemli etkinlik ile buluşturuyor. Önümüzdeki günlerde bir birinden güzel eğlence, öğrencilerimize yönelik tiyatro, etkinlikler söyleşiler düzenlenecek. Bu etkinliklere bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz.