Tarih: 23.07.2021
KIRŞEHİR’DE KURBAN BAYRAMI HUZURU YAŞANDI

20-23 Temmuz tarihinde kutlanan Kurban bayramı öncesi Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Arefe gününde Milletvekilimiz Dr. Metin İlhan'la birlikte Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği’ni ziyaret etti ve şehir Aileleriyle de görüştü. 

Başkanımız Ekicioğlu, aynı gün yine Milletvekilimiz Dr. Metin İlhan ve Belediye Başkan Yardımcımız Tuncay Polat'la birlikte Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz'u ziyaret etti. Ziyaretin ardından (Bayram öncesi) canlı hayvan pazarı besicileriyle görüşen Başkanımız Ekicioğlu, tüm Kırşehir’de Bayramın huzurlu bir şekilde kutlanması için gerekli önlemlerin alındığını kaydetti. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

Kırşehir Belediyesi olarak ilimiz sınırları içerisinde bulunan mezarlıklarla camilerimizde Kurban Bayramı öncesi ibadet ve ziyaretler için bakım ve temizlik çalışması yaptık.

Periyodik olarak yaptığımız çalışmalara bu Bayram öncesinde de hız veren ekiplerimiz hemşehrilerimizinibadetlerini ve mezarlık ziyaretlerini hijyenik ve temiz şartlarda gerçekleştirmesi için titizlikle çalışmalarını sürdür.Arefe günü Kabir ziyareti gerçekleştiren hemşehrilerimize de Kırşehir Belediyesi olarak çiçek dağıtımı yaptık. Kurban Bayramı alınan önlemler sayesinde ilimiz genelinde huzur içerisinde kutlandı. Kurban Bayramı’nın kardeşlik duyguları içerisinde kutlanmasında emeği geçen tüm Belediye çalışanlarımıza buradan bir kez teşekkür ediyorum.”

          Kurban Bayramı nedeniyle Salı günü Ahi EvranKülliyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Ahi EvranCamiinde kılınan Bayram Namazı sonrasında gerçekleştirilen Bayramlaşma törenine Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile birlikte Vali İbrahim Akın’ın, Kırşehir Milletvekilleri Mustafa Kendirli ve Metin İlhan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
           Başkanımız Ekicioğlu eşi Fatma Ekicioğlu ile birlikte Bayramın birinci günü öğleden sonra Fatma Bacı Sevgi Evleri ile Huzur Evini ziyaret ederek devletimizin koruması altındaki çocuklarla ve Huzurevi sakinleri ile bayramlaştılar.
             Başkanımız Ekicioğlu Bayramların paylaşma ve dayanışma günleri olduğunu dile getirerek bir Kurban Bayramını daha huzur içinde yaşamış olmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Bayramlarda, toplum olarak birbirimize bir arada olmanın öneminin altını çizen Başkanımız Ekicioğlu, “Bu vesileyle Tüm Kırşehirli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’mıbir kez daha kutluyor ve nice Bayramları birlikte yaşamayı temenni ediyorum.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA