Tarih: 20.05.2024
KIRŞEHİRLİLER, CACABEY MEYDANI’NA SIĞMADI
    Cacabey Meydanı’ndaki “19 Mayıs Gençlik Konseri”nde Elif Buse Doğan sahne aldı.
 
            Kırşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kırşehir'de yoğun bir programı hazırlandı. Programlara katılımın yoğun olduğu gözlendi.
 
            19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kırşehir Belediyesi tarafından hazırlanan program kapsamında 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde Prof. Dr. Mete Kaan Kaynar tarafından ''Cumhuriyet Fikri ve Önemi: 19 Mayıs'tan Cumhuriyete'' konulu konferans verildi.
 
            16 Mayıs 2024 Perşembe günü Cacabey Meydanı’nda ''engelSİZsiniz'' temalı sergi düzenlendi. 17 Mayıs 2024 Cuma günü Kırşehir Belediye binası önünden başlayarak, Kent Park, Askerlik Şubesi Kavşağı, Adliye İstikameti, Basın Anıtı ve Gazi Parkı kapsayan güzergahta Bisiklet Turu gerçekleştirildi. 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü de Kır-Köy'de Pilav Şenliği yapıldı. Şenlikte Grup Rönesans Band Konseri, pilav dağıtımı, karaoke etkinliği, gençlik oyunları (seksek, bilye, birdirbir, mendil kapmaca, istop, yakan top, ip çekme, yoğurt yeme yarışması, yumurta taşıma, çuval oyunu) gibi etkinlikler yer aldı.
 
            19 Mayıs 2024 Pazar günü ise saat 09:00’da Gölhisar Atatürk Yolu Köprüsü-Kılıçlı Köprüsü güzergahında Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilimiz Metin İlhan, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Cumhuriyet sevdalısı gençlerimizle birlikte, Belediyemiz tarafından organize edilen Kurtuluş Yürüyüşü'ne katıldı.
 
               Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kurtuluş Yürüyüşü'nün ardından milletvekilimiz Metin İlhan ile birlikte, Ahi Stadyumu'ndaki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmî kutlama programına katıldı.
 
                CHP İl Başkanlığı tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu programına katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, Kadın Emek Pazarı'nın açılışına katıldı.
 
                  Pazar günü saat 20:00'da Valilik Önünden başlayan kortej yürüyüşü yapıldı ve saat 20:30'da ise Cacabey Meydanı’nda Grup Berceste konserini takiben sanatçı Elif Buse Doğan tarafından Gençlik Konseri verildi. 
 
            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kırşehir Belediyesi tarafından hazırlanan programlara katılımların yüksek olduğunu dile getirerek, Müziğin Başkenti Kırşehir’de 19 Mayıs coşkusunun hep birlikte yaşandığını dile getirerek programlara katılan herkese teşekkür etti.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA