Tarih: 06.05.2022
MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kırşehir Belediye Meclisi 5 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde toplandı 

          Belediye Meclisince gündemdeki konuları görüşmek üzere 5 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

          Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun yönettiği Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında Açılış ve Yoklamanın ardından sırasıyla Bir Önceki 07.04.2022 Tarihli Nisan Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması, Meclis Üyeliği Düşürülen ve Yeni Katılan Üyelerin Meclisin Bilgisine Sunulması, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, Mekanik Ayrıştırma ve Kompost Tesisi İçin Yer Tahsisinin Görüşülmesi gerçekleştirildi.

            Şehrimizin Muhtelif Yerlerinde Asfalt ve Yol İnşaatı Yapım İşi İçin Kredi Çekmek İçin Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Çam’a Yetki Verilmesinin Görüşülmesini takiben de Belediye Başkanlığımızın %99,99 hisse bulunduğu Kirşehir Gıda Tem. Sos. Tes. Hiz. Elek. Ve Mob. Ltd. Şti. Firmasının sermaye artırımının Görüşülmesi, 2022 Mali Yılı Ek Ödenek Bütçesinin Görüşülmesi, 2021 Mali Yılı Kesin Hesabının Plan ve Bütçe Komisyonuna Havalesinin Görüşülmesi gerçekleştirildi.

            Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Tahsisli Gençlik Merkezi Binası ve Tesisi Protokolünün Yenilenmesi İçin Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’na Yetki Verilmesini takiben de Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Ait Yönerge Değişikliğinin Görüşülmesi gerçekleştirildi.

Gündemdeki Nisan Ayı İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:00' da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşiminde yapılacak.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA