Tarih: 01.07.2024
MİLLÎ TAKIMIMIZA CACABEY MEYDANI’NDA DESTEK VERİYORUZ

EURO 2024 Türkiye – Avusturya maçını dev ekranda izlemek için saat 22.00'da Cacabey Meydanı’nda buluşuyoruz.

A Milli Takımımız, EURO 2024 son 16 turunda 2 Temmuz 2024 Salı günü saat 22.00’da Avusturya ile karşılaşacak.

F Grubu'na 3-1'lik Gürcistan galibiyetiyle başlayan ay-yıldızlı ekibimiz, ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup olmuş; gruptaki son maçında ise Çekya'yı 2-1 yenmişti.

Grupta topladığı 6 puanla 2. olan ay-yıldızlılar, son 16 turunda D Grubu lideri Avusturya ile eşleşti.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Tüm Kırşehirli hemşehrilerimize çağrıda bulunarak 2 Temmuz 2024 Salı günü saat 22.00’da Cacabey Meydanı’nda kurulacak olan Dev Ekranda Türkiye-Avusturya maçını birlikte izlemeye davet etti.

“Minderini kap gel” sloganıyla yapılan çağrıda Cacabey Meydanı’ndaki Kupa maçı heyecanı hep birlikte yaşanacak.