Tarih: 14.08.2024
"NENE HATUN" ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

KIRŞEHİR BELEDİYESİ YAZ AYLARINDA ÇOCUKLARIN EĞLENCELİ ZAMAN GEÇİRMESİ İÇİN ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çocuklara yönelik olarak hayata geçirdiği projeler ve yaptığı başarılı çalışmalarla “Çocuk Dostu” övgüsü alan Kırşehir Belediyesi, Nene Hatun Konağı’nda yeni bir etkinlik programı hazırladı.

16 Ağustos 2024 Cuma günü, 4-9 yaş aralığındaki çocuklar için hazırlanan etkinlik 11.00 -12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Çocukların yaz tatilinin eğlenceli bir hale getirilmesi amaçlanan Nene Hatun Konağı’ndaki etkinlikte Belediye personelleri ve Kreşteki öğretmenler eşliğinde yüz boyama, geleneksel oyunlar ve enstrümantal müzik faaliyetleri yapılacak.

16 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan eğlenceli etkinliğe 4-9 yaş aralığındaki tüm çocuklar davet edildi.