Tarih: 05.07.2024
OKUYORUM KİTAP TOPLULUĞU, GEORGE ORWELL’IN HAYVAN ÇİFTLİĞİ ADLI ESERİNİN KRİTİĞİNİ YAPACAK

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Kırşehir Kent Konseyi işbirliği ile kurulan OkuYorum Kitap Topluluğu ikinci buluşmasını 30 Temmuz 2024 Salı günü gerçekleştirecek.

İl buluşmasını 6 Haziran 2024 tarihinde Kır-Köy kampüs alanında gerçekleştiren ve Füruzan’ın Parasız Yatılı adlı kitabını inceleyen OkuYorum Kitap Topluluğu, ikinci buluşmasını 30 Temmuz 2024 Salı günü saat 19.00’da Kent Park Belediye ve Gençlik Merkezi’nde (BEGEM) gerçekleştirecek.

Buluşma öncesi OkuYorum Kitap Topluluğu tarafından George Orwell’ın Hayvan Çiftliği adlı eserinin okuma planına alındığı duyuruldu. Kitap okurları, adı geçen kitabın okumasını yapmalarının ardından kitapla ilgili kritik ve değerlendirme yapılacak.