Tarih: 23.12.2021
TARİHÇİ YAZAR SİNAN MEYDAN SÖYLEŞİSİ CUMA GÜNÜ

1997 yılından beri Eski Türk Tarihi, Atatürk ve Cumhuriyet tarihi üzerine araştırmalar yapmakta olan tarihçi yazar Sinan Meydan, Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinin 102. Yıl dönümü programı çerçevesinde 24 Aralık 2021 Cuma günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde söyleşi ve imza günü gerçekleştirecek.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Sözcü gazetesi yazarı tarihçi Sinan Meydan’ın söyleşisi ve imza günü programına tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi davet ederek şu açıklamada bulundu:

 

“Kitaplarında ağırlıklı olarak Atatürk'ün hayatı, tarih ve dil çalışmaları ve Cumhuriyet tarihini inceleyen Sinan Meydan’ın Kırşehir’de ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki temsil heyeti üyelerinin, milli mücadele ruhunu tüm Anadolu'ya yaymak amacıyla Ankara'ya giderken yol güzergâhı üzerinde olan illerde de temaslarını sürdürmeleri ve bu kapsamda da 24 Aralık 1919 tarihinde de Kırşehir'e gelmeleri hepimiz için büyük anlam ifade ediyor.

 

Bu anlamlı günün 102. yıl dönümünde tarihçi yazar Sinan Meydan’ın yapacağı söyleşi de kuşkusuz o dönemlerle ilgili bilinmeyenleri bizlere tekrar göstermesi açısından büyük önem arz ediyor. Bu vesileyle tüm Kırşehirli hemşehrilerimi 24 Aralık 2021 Cuma günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde söyleşi ve imza gününe bekliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA