Tarih: 18.07.2024
YOL ÇALIŞMALARI ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

        BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: SÖZ VERDİK, KENT KİMLİĞİNE YAKIŞIR YOLLAR YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ.

 

        Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceliyor; hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini almaya devam ediyor.

 

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu modern bir şehrin, modern yollara sahip olan şehir olduğuna dikkat çekerek, Kırşehir’in her alanda daha da güzelleşmesi için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. 

Medrese Mahallesi, Mucur Durağı civarındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; “Şehrimize kent kimliği kazandıracak olan, muhtelif yerlerdeki çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.” dedi.

Şehrimizin farklı alanlarında çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden Kırşehir Belediyesi, cadde, sokak ve bulvarlarda yaptığı çalışmalarla da hemşehrilerimizin de takdirini kazanmaya devam ediyor.

 Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; “Göreve geldiğimizde halkımıza verdiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizde, mahalle halkımızdan da aldığımız destekle ve ortak akılla yürüttüğümüz çalışmaları birer birer tamamlıyor ve hizmete sunuyoruz.

 Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz de tüm Kırşehir Belediyesi ekibi olarak hem sahada hem de ilimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya devam ediyoruz. Amacımız tüm Kırşehir halkının bu şehirde rahat bir şekilde yaşamasını sağlamaktır. Şehrimize kent kimliği kazandıracak olan muhtelif yerlerdeki çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Modern şehir, modern yollara sahip olan şehirdir aynı zamanda. Şehrimizi güzelleştirmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz.” dedi.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA