BAĞBAŞI KÜLTÜREVİ (BAĞBAŞI MAHALLESİ)
Tamamlanmış Projeler
Tarih: 24.08.2023
BAĞBAŞI KÜLTÜREVİ (BAĞBAŞI MAHALLESİ)

BAĞBAŞI KÜLTÜR EVİ (BAĞBAŞI MAHALLESİ)

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 24 Ağustos 2023 Perşembe günü İl Genel Meclisi Üyesi Bayram Altuntaş ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğrul ile birlikte, Bağbaşı Kültür Evi'mizin ilk etkinliğinde genç çiftlerimiz Amine Ekinci ve Ali Osman Kılıç'ın düğününe katılarak mutluluklarına eşlik etti.

Başkanımız Ekicioğlu: “Kültürel değerlerimizin yaşatılması bağlamında söz verdiğimiz Kültür Evleri'nin halkımıza hizmet vermesi yaptığımız projelerin de doğruluğunu gösteriyor.

Hatırlanacağı üzere Temmuz ayında da Kuşdilli Mahallesi Pelin Yüksel Kültür ve Taziye Evi de faaliyete geçerek mahalle halkımıza hizmet vermeye başlamıştı.
 Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz projelerimizden olan Kültür Evlerinin faaliyete geçmesi bizleri de mutlu ediyor.

Biz Kültür Evlerini modern bir kentin olmazsa olmazlarından olarak düşünüyor ve kent yaşamı için önemsiyoruz.

Biz Kırşehir Belediyesi olarak halkımızın düğün, nişan, sünnet gibi kültürel faaliyetleri ile taziyelerinin kent kimliğini bozan ortamlardan kurtularak, taahhüt ettiğimiz ve yaptığımız Kültür ve Taziye Evlerinde, bilinen adreslerde sıhhatli bir şekilde faydalanmasını planlıyoruz.

Kültür Evleri olarak mahallelilerimizin kültürel faaliyetlerini sürdürebilecekleri; hem cenazelerde taziye evi olarak hem de düğünlerde kullanılacak; aynı zamanda çok amaçlı kültürel faaliyetler için de kullanılabilecek bir alanı hazırladık. Kırşehir’imize hayırlı olsun.
DİĞER FOTOĞRAFLAR