Tarih: 09.04.2020
“Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yılı Kutlu Olsun”

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kurumlarından birisi olan Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bu güne kadar geçirdiği 175. yıl içerisinde kamu düzeninin temini ve halkımızın güvenliği için fedakârca görev yapmaktadır.

Türk Polis Teşkilatı’nın, Cumhuriyet İlkelerinin ve hukukun üstünlüğünün korunmasında, halkımızın güven içerisinde yaşamasındaki rolü göz ardı edilemez olduğunu kaydeden Başkan Ekicioğlu, emniyet mensuplarımızın, hukukun üstünlüğüne inanmaya, insan haklarına saygılı ve Cumhuriyet İlkelerimizin yılmaz savunucuları olmaya bu güne kadar olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece devam etmeleri tek arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Polis Teşkilatı’nda görev yapan emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, şehit polislerimizi de rahmetle anıyorum”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA