Tarih: 19.08.2024
MARMARA DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDENLER ANILDI

17 Ağustos 1999 Gölcük (Marmara) depreminde hayatını kaybedenler için Cumartesi günü saat 20.00’da Cacabey Meydanı'ndaki Deprem Anıtı önünde bir anma töreni gerçekleştirildi.

 

Anma törenine Belediye Başkan Yardımcımız Nâzım Köksal ile birlikte, Kent Konseyi Başkanı Müfit Göçen, Mimarlar Odası  Kırşehir Şubesi Başkanı Mehmet Kurt, Mühendisler Odası Başkanı Ali Atik ve vatandaşlar katıldı.

 

Anma töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcımız Nâzım Köksal, daha önce yaşanan depremlere ve acılara değinerek bu tür faciaların yaşanmaması için duyarlı olunması gerektiğini ve geçmişten ders alınarak bu tür felaketlere hazırlanılması gerektiğini ifade etti. Başkan Yardımcımız Köksal ayrıca Belediye olarak bir yapı ruhsatı çalışması gerçekleştirdiklerini kaydederek depremlerde hayatını kaybedenleri rahmetle andığını belirtti.

 

Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt ile Mühendisler Odası Başkanı Ali Atik de Kırşehir'in deprem bölgesi içerisinde olduğunu hatırlatarak geçmiş depremlerden ders çıkarılması ve gerekli çalışmaların yapılması gerektiğine vurgu yaptı. 

 

Malatya Elbistan’dan gelen depremzede vatandaşımız Yüksel Köse de yaşanan felaketlere değinerek alınması gereken önlemler konusunda açıklamalarda bulundu.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA