Tarih: 16.05.2022
AİLE YAŞAM MERKEZİ KARMA SERGİSİ AÇILDI!

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile hazırlanan Karma Resim Serisi açılışı gerçekleştirdi.

 

Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi ve Halk EğitimMerkezi işbirliği ile hazırlanan Karma Resim Serisi açılışı 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 11:00’da Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde yapıldı.


Açılışa Belediye Başkan Yardımcılarımız Nuri Araz ve Asaf Kayaoğlu ile birlikte katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile hazırlanan Karma Sergisi açılışında yaptığı konuşmada şunları ifade etti:


Kırşehir Belediyesi olarak, Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yaptığımız ve Güz kayıtlar sonrası El Sanatları, Kişisel Gelişim, Akıl-Zeka Oyunları, Müzik, Görsel Sanatlar ve Spor vb. dallarında kurslarımız Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.


      Ahşap Boyama, Örgü Bebek yapımı, Makrome Örgü Yapımı, İğne Oyası, Tel Kırma, AnglezSuzeni, Kanaviçe, Moda Tasarım, Ev Tekstili Ürünleri, Sertifikalı İngilizce, Çocuk Gelişimi Eğitimi, Ön Muhasebe, Yönetici Asistanı, Danışma Görevlisi, Diksiyon, Kur’an-ı Kerim, Satranç, Bağlama, Piyano, Yağlı Boya Resim, Hat Sanatı, Tezhip Sanatı, Step-Aerobik, 50+Step-Aerobik derslerimiz büyük ilgi gördü. 


 Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençlerimiz, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Aile Yaşam Merkezimiz, bundan sonra da kurslarına hız kesmeden devam edecek.

1 dönem boyunca (2021 Ekim-2022 Haziran) 1.442 kişi kurslarımızdan faydalandı. 6 öğretmen ile hazırlanan 2.403 adet ürünün 671 adedi bugün (16 Mayıs 2022 Pazartesi)açılışını yapıtımız sergimizde 3 gün sergilenecek.


Bu Serginin hazırlanmasında ve sunumunda emek sarf eden tüm kursiyerlerimizi, eğitmenlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” 


Giyim Atölyemizde dikilen 2 adet gelinlik de çekiliş ile hediye edildi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA