Tarih: 25.07.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI BULUŞMASINA KATILDI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 22-24 Temmuz tarihlerinde Edirne’deki CHP İl Belediye Başkanları Buluşmasına katıldı

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve katılımcı İl Belediye Başkanlarıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, il ve ilçe yönetimiyle birlikte gündemi değerlendirdi.

Başkanımız Ekicioğlu, Edirne programı kapsamında Belediye Başkanları ve eşleriyle birlikte 661 yıllık bir geleneği olan, ata sporumuz Kırkpınar Yağlı Güreşleri pehlivanlarının Dualı Çayır'daki gösteri güreşini de izledi.

Başkanımız Ekicioğlu, 24 Temmuz 2022 Pazar günü ise"Bağımsızlık Yolunda Lozan" isimli gösterisi için Edirne'ye gelen Sunay Akın ve katılımcı Belediye Başkanlarıyla birlikte bir araya gelerek gündeme ilişkin görüş alış verişinde de bulundu.