Tarih: 17.05.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, 27. YIL KONSERİNE KATILDI

BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, KIRŞEHİR MUSIKİ CEMİYETİ'NİN 27. YIL KONSERİNE KATILDI


    16 Mayıs 2022 Pazartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 20:00’da başlayan konsere Mucur Kaymakamı Faruk Erdem, CHP İl Başkanı Baran Genç, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ve Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut ile birlikte katılan belediye Başkanımız Ekicioğlu, Konser öncesi yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

 

    “Kırşehir Musiki Cemiyeti’nin 27. Yıl Konseri programına katılan herkese hoşgeldiniz, diyorum.
 
    Şirin Kırşehir’imizin kültür sanat hayatında çok önemli bir yere sahip olan Kırşehir Musiki Cemiyeti, 1995 yılında Doktor Gündüz Yücesan, Doktor Yavuz Ceylan, Sedat Süel ve Tuncay Şenel tarafından kurulan ve 27 yıldır şehrimizde faaliyet gösteren, çok güzel konserlere imza atan güzide bir Cemiyetimizdir.
 
      Bu akşam da Kırşehir Musiki Cemiyeti, 27. Yıl anısına düzenlediği konserle bizlere unutulmaz bir müzik ziyafeti daha verecek.
 
    Bizleri 27. Yıl Konseri nedeniyle buluşturan Kırşehir Musiki Cemiyeti’nin 27’inci yılını kutluyor, programın yapımında ve sunumunda emeği geçen tüm sanatçılarımıza ve siz değerli katılımcılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA