Tarih: 11.05.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU ADD MUCUR TEMSİLCİLİĞİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mucur Temsilciliği’nin açılışına

Kırşehir milletvekilimiz Metin İlhan, 26. Dönem Konya Milletvekili ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, CHP İl Başkanı Baran Genç ve İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen’le birlikte katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

"Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni Türkiye Cumhuriyeti Devletini yaratma doğrultusunda ilk adımı attığı 19 Mayıs 1919’un 70’inci yılında, 19 Mayıs 1989’da’kurulan Atatürkçü Düşüne Derneği çok önemli ve anlamlı bir kuruluşumuzdur. Kurulduğu günden bu yana da Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği’ne, tıpkı şu an burada, Mucur İlçemizde olduğu gibi temsilciliklerine bugün her zamankinden çok ihtiyaç duyulmaktadır.

Geldiğimiz noktada Atatürk devrim ve ilkelerine karşı, açık ya da kapalı birçok saldırıların olduğunu görüyoruz. Ancak şu unutulmamalıdır ki, şu an burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Atatürkçü Düşünce Derneği Mucur Temsilciliğimiz gibi birçok il ve ilçelerimizde Atatürk ve Cumhuriyet sevdalıları Onun açtığı yolda, gösterdiği hedefe doğru yılmadan ve usanmadan yürümeye devam edeceklerdir.

Bu vesileyle, açılışını gerçekleştirdiğimiz Atatürkçü Düşüne Derneği Mucur Temsilciliği, Mucur ilçemize hayırlı olsun. Temsilcilik Başkan ve üyelerimizle bundan sonra da birlikte olacağımızı bildirerek; çalışmalarında başarılar diliyorum."

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA