Tarih: 23.05.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: BOZKIRDA KARDELENLERİN NASIL AÇTIĞINI HEP BİRLİKTE GÖSTERECEĞİZ!

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, YENİDOĞANLI İLKÖĞRETİM OKULU’NDAKİ “KÖYDE ŞENLİK VAR” PROJESİ AÇILIŞINA KATILDI

 

              Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilimiz Metin İlhan ve Boztepe Belediye Başkanımız Hüseyin Takan ile birlikte, ÇYDD Kırşehir Şubesi ile Kadıköy Şubesi'nin Yenidoğanlı Köyü İlk ve Orta Okulu’nda başlattıkları “Köyde Şenlik Var” programı açılışına katıldı.

 

23 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 10:00’da Boztepe ilçemizin Yenidoğanlı Köyü İlköğretim Okulu’nda başlatılan “Köyde Şenlik Var” programı açılışında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

“Sevgili Yenidoğanlı İlköğretim Okulu öğrencileri, idareci ve öğretmenlerimiz; sevgili Yenidoğanlı hemşehrilerim…

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırşehir Şubesi’nin Kadıköy Şubesi ile birlikte, 23-27 Mayıs tarihlerinde Boztepe ilçemizin Yenidoğanlı Köyü İlköğretim Okulu’nda sizlerle birlikte gerçekleştirecek olduğu Köyde Şenlik Var programına hoşgeldiniz…

 

Hepimizin bildiği üzere, hayatını aydınlık ve çağdaş bir Türkiye için adayan, binlerce hastaya ve okula gidemeyen kız çocuklarına, kardelenlere umut olan, Anadolu aydınlanmasının neferi Prof. Dr. Türkan Saylan Tarafından kurulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, kurulduğu günden bu yana ülkemizin her yerinde, bugün burada olduğu gibi anlamlı ve övgüye değer çalışmalarına devam ediyor.

 

Anadolu Aydınlanmasının eğitimdeki öncüsü Köy Enstitüleri gibi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de aynı bilinç, sorumluluk ve dayanışma anlayışıyla çocuklarımıza, gençlerimize ve geleceğimize ışık tutuyor.

 

23-27 Mayıs tarihlerinde burada yapılacak olan Atölye çalışmalarıyla; seramik taş boyama, okul cephe düzenleme, kütüphane oluşturulması, masal anlatımı, spor faaliyetleri, dil kursları, deney atölyesi, Ziraat Mühendislerimizin koordinesiyle bilimsel-tarımsal faaliyetler, besicilik, Arkeoloji Atölyesi ve benzeri faaliyetlerle İç Anadolu’nun ortasında; Yenidoğanlı’da, Bozkırda kardelenlerin açtığını hep birlikte göstereceğiz; istenildiğinde başaramayacağımız hiçbir şey yok ve güzel günleri hep birlikte öreceğiz.

Bu vesileyle, “Köyde Şenlik Var” programının hazırlanmasında emeği bulunan herkesi canı gönülden kutluyor; bugün burada hayata geçirilen çalışmanın tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA