Tarih: 01.06.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, HANE ZİYARETLERİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehirli hemşehrilerimize ev ziyaretleri yaparak görüş, istek ve önerilerini yerinde dinliyor.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, hane ziyaretleri kapsamında, 31 Mayıs 2022 Salı günü Nasuhdede Mahallesi Hacı Koç Apartmanı sakinlerimizle, mahalle muhtarımız Ahmet Mamak eşliğinde bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

 

Başkanımız Ekicioğlu, “Göreve geldiğimizden beri hemşehrilerimize hizmet götürmek için, onlarla birlikte istişare ederek çalışıyoruz. Bundan sonra da hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Kırşehir’in Anadolu’daki esnaf ve zanaatkârlık geleneğinin öncüsü konumundaki Ahi Evran’ın da memleketi olduğunu hatırlatan Ekicioğlu, Kırşehirli hemşehrilerimizin sofrasının ve kapısının herkese açık olmasıyla örnek bir il olduğunu belirtti.

 

Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıların herkesi derinden etkilediğine de dikkat çeken Başkanımız Ekicioğlu, Belediye olarak hiçbir mazerete sığınmadan tüm mahallelerimize hizmet götürme gayretinde olduklarını söyledi. Başkanımız Ekicioğlu, bundan sonra da Kırşehirli hemşehrilerimizi ziyaret etmeye devam edeceklerini söyledi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA