Tarih: 30.06.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NDAN İŞÇİLERE BAYRAM YARDIMI MÜJDESİ
Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Brüt 500 TL olan Bayram yardımlarını arttırarak net 1.000 TL’ye çıkardık!
 
    Kırşehir Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri devam ederken Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, yaşanan ekonomik sıkıntıları da göz önüne alarak olanaklar ölçüsünde çalışanlar lehine iyileştirme yapmayı her zaman hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları söyledi:
 
      “Bilindiği üzere Kırşehir Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası arasında görüşmelerimizi başlatmıştık. Biz Kırşehir Belediyesi olarak her zaman işçinin, emekçinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
 
        Çalışma hayatında sendikalı olmak bir çalışanın hakkıdır ve dolayısıyla aynı zamanda bir insan hakkıdır. DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası’yla görüşmelerimiz devam ederken Bayram yardımlarını geçen yıla oranla, önemli bir artışla net 1.000 TL’ye çıkarmış bulunuyoruz.
 
        Çalışan işçilerimiz Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı ve 1 Mayıs İşçi Bayramında net 1.000 TL alacaklar. Hayatı üreten çalışanlarımız her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak her zaman işçilerimizin, emekçilerimizin yanlarında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.
 
        Bayram yardımlarımızın tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA