Tarih: 16.06.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NDAN YAZ TATİLİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, YAZ TATİLİNE GİREN ÖĞRENCİLER İÇİN MESAJ YAYINLADI


               Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 17 Haziran 2022 Cuma günü Yaz tatiline girecek olan öğrenci, öğretmen ve velilere huzurlu bir yaz tatili geçirmelerini diledi. Başkanımız Ekicioğlu mesajında şunları ifade etti:

 

               “Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz, sizler eğitim-öğretim yılı boyunca üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiniz. Çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve velilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

 

              Öğrencilerimizin özellikle tatilde hak ettikleri bir şekilde dinlenmelerini istiyorum. Öğrencilerimizin yaz tatillerini iyi bir şekilde değerlendirebilmeleri için Kırşehir Belediyesi bünyesinde açılan ve kayıtları başlayan Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Aile Yaşam Merkezi’ndeki yaz kurslarımıza katılmalarını bekliyorum.

 

              Cuma günü itibarıyla tatile girecek olan öğrencilerimiz başta olmak üzere, onların başarısında çok önemli paya sahip olan öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni eder, sevgilerimi sunarım.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA