Tarih: 30.06.2022
BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, YERALTI ÇARŞISI ESNAFIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: MAKAMDA DEĞİL, SAHADA OLAN BİR EKİBİZ; HALKIMIZLA, ESNAFIMIZLA BİRLİKTE OLMAYI ÖNEMSİYORUZ!


30 Haziran 2022 Perşembe günü KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcılarımızla birlikte Cacabey Meydanı altında bulunan 1. ve 2. Etap Yeraltı Çarşısı esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Başkanımız Ekicioğlu, Ahi Esnafımızın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

 

KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk ve Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz da Çarşı Esnafına iş hayatlarında başarılar dileyerek kendilerine başarılar dilediler.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu 1. ve 2. Etap Yeraltı Çarşısı Esnafına hitaben yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

 

“Biz Kırşehir Belediyesi olarak vatandaşın ve esnafımızın gelmelerini beklemeden, kendi alanlarında ziyaretleri sürekli yapıyor ve istişarelerde bulunuyoruz. Makamda değil, sahada olan bir ekibiz ve sorunları da yerinde istişare etmeyi önemsiyoruz.

 

Pandemi sürecinde Belediyenin 44 Milyon TL olan kamu alacağı 70 Milyon TL’ye çıktı ve biz Kırşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında olduk. Esnafımız şehrimizin ve ülkemizin bel kemiğidir. Üretimde, hizmette bulunan esnafımızı yaşatmak için olanaklar dahilinde tüm Odalarımızla birlikte ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Elbette yapılanlar yeterli değil, ama biz hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

 

Dünyada ve ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıları, süreci paylaşarak dayanışma içinde aşmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. 1. ve 2. Etap Yeraltı Çarşısı Esnafımızın da var olan sorunlarını yerinde, sizlerden dinlemek ve birlikte çözüm yollarını üretmek için buluştuk. Çarşılarımız daha canlı bir hale nasıl getirilebilir, ticareti en iyi şekilde nasıl yaparız; hep birlikte istişare edeceğiz. Bir sorun varsa hepimizin sorunudur ve çözüm yollarını da birlikte üreteceğiz.”

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, çarşı esnafının su gideri, havalandırma, 2. Etap Çarşı girişinde bulunan cam aksam vb. konularındaki sorularını da yanıtlayarak gerekli çözümler konusunda istişarede bulundu.

 

            1.Etap Yeraltı Çarşısı Başkanı Mehmet Işık ve 2. Etap Yeraltı Çarşısı Başkanı Mete Özer de Belediye Başkanımız Ekicioğlu ile birlikte Oda Başkanlarına istişare kapsamlı programlarından dolayı çarşı esnafı adına teşekkür ettiler.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA