Tarih: 04.07.2022
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: “HER FABRİKA BİR KALEDİR!”

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, OSB’DE FABRİKA AÇILIŞINA KATILDI

 

1 Temmuz 2022 Cuma günü Milletvekilimiz Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte Kırşehir Organize Sanayi (OSB) Bölgesi’nde sürdürülebilir bir üretim sürecini gerçekleştirmek için yola çıkan Beyoğulları Kâğıt ve Kâğıt Ürünleri Fabrikasının açılışına katılan Belediye başkanımız Selahattin Ekicioğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

 

“Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde sürdürülebilir bir üretim sürecini gerçekleştirmek için yola çıkan Beyoğulları Kâğıt ve Kâğıt Ürünleri’nin ilimizde faaliyet gösterecek olması çevre ve çevre duyarlılığı konusunda Kırşehir’imiz açısından hem bir örnek hem de bir şanstır.

 

Temennimiz Doğa Dostu Üretim ve Çevre Sertifikasına sahip olan bu ve buna benzer işletmelerimizin artmasıdır. Kâğıt hammaddeli ürünlerin üretiminde ve geri dönüşümünün de insana ve çevreye faydalı bir şekilde faaliyet gösteren işletmeler çağdaş ve modern şehirlerin olmazsa olmazları olmuştur.

 

Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmemizin de çalışmalarında, şeffaflığı ilke edinerek yola çıkmış olması bizleri gururlandırmıştır.

 

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Her fabrika bir kaledir!” sözü üretim eksenli bir gelişmenin nasıl olabileceğini bizlere işaret etmektedir.

 

Kırşehir odaklı büyümeyi önüne hedef olarak koyan Beyoğulları Kâğıt ve Kâğıt Ürünleri’nin şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA