Tarih: 04.01.2022
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, MEDYA TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Başkanımız Ekicioğlu, basın temsilcileriyle buluşması kapsamında 4 Ocak 2022 Salı günü 40 Arena gazetesi imtiyaz sahibi Sait Yanık’ı ziyaret etti. CHP İl Başkanı Baran Genç ve Başkan Yardımcımız Osman Uçar’la birlikte 40 Arena gazetesi imtiyaz sahibi Sait Yanık’ı ziyaret eden başkanımız Ekicioğlu, Millet İttifakı olarak ülkenin ve şehrin sorunlarına hakim olduklarını ve planlı-projeli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

 

Başkanımız Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi olarak yerel basınımızla diyalog kurmanın ve istişare etmenin önemine inanıyoruz. Meslek etik ilkeleri doğrultusunda gazetecilik mesleğini icra edenlerin bir şehrin gelişimine ve demokrasisine sayısız katkıları olacaktır kuşkusuz.

 

 Yaşanan siyasi gelişmeler ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik çıkmaz da hem partilerimiz hem de belediyelerimizin bugün seçim olacakmış gibi vatandaşın yanında ve çözüm odaklı çalışlalar yapmasını gerektiriyor. Biz de bu bağlamda Kırşehirli hemşehrilerimizin huzur ve refahı için sahadayız ve çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

 

Ekonomik alanda yaşanan gelişmeler de göstermiştir ki istihdama ve üretime yönelik çalışmalar yapmadan ve projeler üretmeden halkımızın refaha kavuşması çok zordur. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak önümüze koyduğumuz projelerle şehrimizin önünü açmaya çalışıyoruz.

 

Amacız Kırşehir’in gelişimi ve halkımızın her alanda rahatlamasıdır; bu noktada olumlu bir şekilde yapılan yapıcı eleştirilere de açığız. Meslek etik ilkeleri çerçevesinde ilimizin demokrasisine katkı sunan tüm gazete ve gazetecilerle de bu bağlamda istişarede bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA