Tarih: 10.06.2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, ÜÇ PERSONELE TEŞVİK AMAÇLI ÇEYREK ALTIN VE TAKDİR BELGESİ VERDİ

Başkanımız Ekicioğlu: Ülke olarak ağır ekonomik koşullar altında tüm çalışan kesimler zor bir süreçte. Bunları iyileştirmek de elbette ülkeyi yönetenlerin, Kamuyu yönetenlerin; herkesin ortak görevi.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Fen İşleri Müdürlüğü personelleri Operatör Hüseyin Pirihan ve Hakan Kaya ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeli Su Kanal Ekip Çavuşu Emin Çelik’e performans ödüllerini verdi.

10 Haziran 2022 Cuma günü Fen İşleri Müdürlüğünde gerçekleştirilen ödül töreni öncesi Belediye Başkan Yardımcımız Asaf Kayaoğlu ile birlikte Belediye personellerimizle kahvaltı yapan Başkanımız Ekicioğlu “Belediye olarak tüm personellerimizle birlikte Kırşehir halkına hizmet üretmeye devam ediyoruz. Kırşehir halkının hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmesi için de tün personellerimiz görev ve sorumluluk bilinciyle çalışmalarını yürütüyorlar.” diyerek şu açıklamada bulundu:

“Hepinizin bildiği üzere Belediye hizmetlerimiz için çalışanların büyük bir bölümünü Şirket elemanlarımız oluşturuyor. Biz de Şirket elemanlarımızı teşvik etmek, iş verimliliğini arttırmak ve kamu malının daha iyi kullanılması ve sahip çıkılması adına böylesi bir ödüllendirme yöntemini hayata geçiriyoruz.

Hem Kamu malını iyi kullanan hem de verili çalışan arkadaşlarımızı teşvik etmek amacıyla kendilerine küçük bir hediyemiz olacak.

Biz, Türkiye koşullarında, özellikle de emek yoğun çalışan arkadaşlarımızın büyük zorluklar yaşadıklarını biliyoruz. Ülke olarak ağır ekonomik koşullar altında tüm çalışan kesimler zor bir süreçte. Bunları iyileştirmek de elbette ülkeyi yönetenlerin, Kamuyu yönetenlerin; herkesin ortak görevi.

Biz de çalışanlarımızın daha iyi yaşam koşullarına sahip olması için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Teşvik amaçlı bugün üç arkadaşımıza verdiğimiz Çeyrek Altından oluşan hediyemizi farklı zamanlarda diğer çalışanlarımıza da vermeyi düşünüyoruz.

İş verimliliği açısından böylesi uygulamaların teşvik edici olmasını umuyorum. Ve tüm çalışanlarımıza destek vermek de hepimizin görevi. Kamu malını doğru kullanmak adına böylesi uygulamaların olumlu sonuçlar getireceği düşüncesiyle tüm çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA