Tarih: 02.06.2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, VALİ BUHARA’YI ZİYARET ETTİ

Başkanımız Ekicioğlu: Ahi Evran-ı Veli, Âşık Paşa, Hacı Bektaş-ı Veli ve Yunus Emre gibi Anadolu Erenlerine ev sahipliği yapan misafirperver Kırşehir’imizin yeni Valisine görevinde başarılar diliyorum!

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Resmi Gazete’de yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Kırşehir Valiliğine atanan Hüdayar Mete Buhara’yı makamında ziyaret etti

2 Haziran 2022 Perşembe günü Kırşehir milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç, Boztepe Belediye Başkanımız Hüseyin Takan, Akpınar Belediye Başkanımız Şükrü Turgut, CHP İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Belediye Meclisi Üyelerimiz, CHP Kadın Kolları Başkanı Meral Gökçınar ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydoğan’la birlikte Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara’yı makamında ziyaret eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Vali Buhara’ya görevinde başarılar diledi.

12. Yüzyılda Ahi Evran-ı Veli, Âşık Paşa, Hacı Bektaş-ı Veli ve Yunus Emre gibi Anadolu erenlerine ev sahipliği yapmış ve Anadolu Halk Müziği geleneği içerisinde eşsiz bir yere sahip olan Anadolu Abdal Geleneğinin merkezi olarak Âşık Said, Çekiç Ali, Muharrem Ertaş ve bu geleneği evrensel boyuta taşımış Büyük Usta Neşet Ertaş’ın memleketi olan Kırşehir’de göreve yapacak olan Vali Buhara’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir’in her alanda gelişmişi noktasında işbirliği ve dayanışma içerisinde olacaklarını belirterek Vali Buhara’ya Kırşehir Valiliği görevinde başarılar diledi.