Tarih: 11.07.2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 9-12 Temmuz tarihlerinde yaşanan Kurban Bayramı öncesi, Arife günü, Vali H. Mete Buhara ve CHP Kırşehir milletvekili Metin İlhan’la birlikte Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'ni ziyaret ederek Şehitlerimiz için dua etti. Başkanımız Ekicioğluburada Şehit ailelerimizin de Bayramlarını kutladı.

Başkanımız Ekicioğlu, Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'ni ziyaretinin ardından Sevgi Evleri ve Huzurevini de ziyaret ederek çocuklarımızın ve büyüklerimizin Bayramlarını kutladı. 

Başkanımız Ekicioğlu, milletvekilimiz Metin İlhan’la birlikte daha sonra Kurban Pazarını da ziyaret ederek Pazar esnafı ve Kırşehirli hemşehrilerimizle görüşerek Bayramlarını kutladı.

9 Temmuz 2022 Cumartesi günü Ahi Külliyesi’nde kılınan Bayram Namazının ardından Kırşehirli hemşehrilerimizleBayramlaşan Başkanımız Ekicioğlu, Kurban Bayramı’nın ikinci günü ise milletvekilimiz Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte CHP İl Başkanlığındaki Bayramlaşma Programına katıldı. 

“Gücümüz birlikteliğimizden geliyor” diyen Başkanımız Ekicioğlu, tüm partililerin ve hemşehrilerimizin Bayramlarını kutlayarak iyi bir Bayram geçirmelerini diledi.

 Öğleden sonra milletvekilimiz İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte Kurancılı Beldesine geçen Başkanımız Ekicioğlu, CHP Kurancılı Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Kurancılılı hemşehrilerimizleBayramlaştı.

 Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Bereketin, birlikte olmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın işareti olan bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. 

Bayramlar birlikteliğe, paylaşmaya ve yardımlaşmaya kapı aralanan günlerdir. Hiçbir çocuğumuzun yatağına aç girmediği barış, kardeşlik ve dayanışma ruhunun hüküm süreceği nice Bayramlar umuduyla tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA