Tarih: 04.08.2022
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 4 Ağustos 2022 Perşembe günü yapıldı

Belediye Meclisi Toplantısı, gündemdeki konuları görüşmek üzere 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 14:00da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda Meclis Başkan Vekili Turgay Kaya yönetiminde gerçekleştirildi.

Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Açılış ve Yoklamanın ardından Bir Önceki Temmuz Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması, İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, Plan ve Bütçe Komisyon Raporundaki Hususların Gelir Tarife Cetveline Eklenmesinin Görüşülmesi, Müzik Toplulukları Ücretinin Belirlenmesi, Kıyafet Ve Malzeme Temininin Yapılmasının Görüşülmesi gerçekleştirildi.

Belediyemi bünyesinde Tiyatro Biriminin Kurulması, Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Çalışma, Usul ve Esasları Hakkında Yönergenin Görüşülmesi, Zabıta ve İtfaiye Memurlarına Ödenecek Aylık Maktu Fazla Çalışma Ücretinin Belirlenmesi ile Ulaşım ve Trafik Komisyonu Raporunun Görüşülmesini takiben Park ve Bahçeler Müdürlüğü Teşkilat Yapısı ile Çalışma Esaslarına Dair Yönergede Değişiklik Yapılmasının Görüşülmesi gerçekleştirilerek karara bağlandı.