Tarih: 13.06.2022
GAZETECİ YAZAR DEMİRAĞ’DAN KIRŞEHİR ÖVGÜSÜ!
YAVUZ SELİM DEMİRAĞ: BELEDİYE BAŞKANININ HAKKINI TESLİM ETMELİYİM; SELAHATTİN EKİCİOĞLU GİBİ BİR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEDİM. GERÇEKTEN ÖRNEK BİR BAŞKAN!
 
            GAZETECİ-YAZAR YAVUZ SELİM DEMİRAĞ'IN, KATILDIĞI TELEVİZYON PROGRAMINDA KIRŞEHİR VE KIRŞEHİR BELEDİYESİ İLE İLGİLİ YORUMLARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
 
Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu 9 Haziran 2022 Perşembe günü gazeteci-yazar Yavuz Selim Demirağ ve AREA Araştırma Şirket Müdürü Murat Karan ile Ağalar Konağı'nda Kırşehir ve ülke gündemine dair verimli bir sohbet gerçekleştirerek Kırşehir Belediyesi olarak üç yıl boyunca her türlü engellemelere rağmen projeleri Kırşehir halkından aldıkları destekle nasıl hayata geçirdiklerini anlatmıştı.
 
Gazeteci-yazar Yavuz Selim Demirağ, AREA Araştırma Şirket Müdürü Murat Karan ile birlikte katıldığı, KRT TV’de yayınlanan ''Stüdyo Ankara'' programında Kırşehir ziyaretine değinerek Kırşehir Belediyesi’nin çalışmalarına dikkat çekti. Demirağ, programda yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:
 
“Kırşehir, Anadolu'nun ortasında AK Parti'nin bir dönem en güçlü olduğu yerlerden birisiydi. Kaldı ki bir de MHP damarı vardır Kırşehir'de ama Belediye Cumhuriyet Halk Partisi'nde ve CHP'nin milletvekili de var fakat Belediye Başkanının hakkını teslim etmeliyim.
 
Selahattin Ekicioğlu gibi bir Belediye Başkanı görmedim. Gerçekten örnek. Koruması, makam aracı olmadan ne yapıyor biliyor musunuz? Toplu Taşıma Kartı var Belediyenin otobüsüne biniyor, 'Halk ne yapıyor?’ diyor. Minibüse biniyor, 'Öğrenciler ne yapıyor?'' diyor.
 
İşin ilginç yanı şöyle bir şey söyledi; ‘Kırşehir küçük gibi görünür ama ekonomik yönden de fena bir şehir değildir. Toplu taşıma kullanma yüzde 70 oranında artmış, çünkü vatandaş arabasına benzin koyamıyor, gaz koyamıyor’ dedi.

Tabii toplu taşıma artarken insanların şehir dışına yaptığı seyahatler de yüzde 70 oranında düşmüş. Diğer taraftan atık oranları, çöp oranları da düşmüş. Tüketeceksin ki atacaksın değil mi? Bu durum bana göre ekonominin en önemli göstergelerinden de bir tanesi.''

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA